Kohde 20286203

poista suosikeista lisää suosikiksi
OsoiteLiinaharjantie 84, 28610 Pori
KaupunginosaLiinaharja
Asuinpinta-ala57,00 m2
TyyppiKerrostalo
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, p
Hinta53 226,30 €
Velaton hinta55 000,00 €
964,91 €/m2
VapautuuMuu ehto
Jaa linkki

Kirsi Vepsä

Asuntomyyjä, KiaT

Asuisitko viihtyisässä Liinaharjassa?

Peruskuntoinen toisen kerroksen kaksio odottaa uusia asukkaita. Asunnossa on tilavat huoneet, makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, johon ikkuna tuo valoa. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja olohuoneeseen vaikka sohvan lisäksi työpiste. Parvekkeella voit katsella taloyhtiön yhteistä pihamaata, jossa kasvaa komeita mäntyjä. Tee tästä itsellesi mieleinen koti moneksi vuodeksi tai sijoittaisitko tähän.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Piha-alueet ovat siistit ja metsäiset ja asuinalue on viihtyisässä ja luonnon läheinen.

Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö
Kirsi Vepsä
050 522 5585
kirsi.vepsa@otsolkv.fi

Rakennus
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, p
Kerros2/3
Rakennus- ja pintamateriaalitPääasiallinen materiaali: elementti, betoni.
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö.
KattoTyyppi: Tasa
Kate: Kumibitumi
Rakennusvuosi1972
Käyttöönottovuosi1972
Huoneiston yleiskuntoTyydyttävä.
EnergialuokitusD2018
EnergiatodistusKyllä
Tehdyt korjaukset
2004 Vesikattojen pinnoitteiden uusinta. 2005 Patteriverkoston tasapainotus ja uudet venttiilit. 2006 WC-istuimien uusinta. 2009 Ulkovaipan peruskorjaus ( uudet ikkunat, parvekkeenovet, lisälämmöneristys ja uusi julkisivuverhous). 2010 Salaojien ja talojen välisten kanaalien uusiminen sekä keskipihan asfaltointi.
Suunnitellut korjaukset
Selvitys korjaustarpeista seuraavan viiden vuoden aikana: Yhteenveto: As Oy Liinaharjantie 80-86:n korjaustarpeet seuraavaksi viideksi vuodeksi ovat vuosikorjaustyyppisiä huoltokorjauksia. Ne on tarkoitus kattaa normaalilla vastikerahoituksella vuosibudjetin sallimissa rajoissa. Merkittäviä, suuria kustannuksia tuovia korjaustöitä ei ole vielä päätetty aloittaa seuraavan viiden vuoden aikana. Vesi- ja viemärijohtojen sekä sähköistyksen uusiminen ja asuntojen märkätilojen korjaus (eli linjasaneeraus) on seuraava suurempi korjaus. Suunnittelun ja toteutuksen aikataulua ei ole vielä päätetty mutta tarkastelujakson aikana yhtiökokouksen ohjeistuksen mukaisesti aloitettaneen asioiden selvittäminen.
Tilat ja materiaalit
Makuuhuone
OlohuoneSeinä: tapetti.
Lattia: muovi.
KeittiöHella: sähköliesi.
Tasot: laminaatti.
Muut varusteet: kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi.
Seinä: maalattu.
Lattia: muovi.
KylpyhuoneKalusteet: kylpyamme, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
Seinä: maalattu.
Lattia: muovi.
SaunaTyyppi: Taloyhtiössä sauna
Muut tilat
ParvekeTyyppi: lasitettu.
Kiinteistö
TonttiPinta-ala: 16 628,00 m2
Tontin omistusOma
Asuinpinta-ala57,00 m2
Kokonaispinta-ala57,00 m2
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen.
TaloyhtiöAsunto-osakeyhtiö Liinaharjantie 80-86
Y-tunnus: Asunto-osakeyhtiö Liinaharjantie 80-86
IsännöitsijäSata-Isännöinti Ky Peter Hillman p. 02-632 5398
OmistusmuotoOma
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Kustannukset
YhtiövastikeHuoneiston yhtiövastike: 250,00 €/kk
Hoitovastike: 164,00 €/kk
Pääoma-/rahoitusvastike: 86,00 €/kk
Saunamaksu8.5 e / kk
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Autosähköpaikka 10,00€/kk, kylmä autotalli 25,00€/kk, lämmin autotalli 50€/kk. Varainsiirtovero 2%, jonka ostaja maksaa kaupantekotilaisuudessa. 18 § Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakennuttamien huoneistokohtaisten parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, näistä yhtiölle aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajille. Osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien LVIAS-laitteiden, huoneistokohtaisten saunojen ja jälkikäteen laajennettujen pesuhuoneiden rakenteiden sekä tilojen käyttötarkoituksiin tekemien muutosten korjaus- ja kunnossapitovastuu kuuluu kyseisen huoneiston osakkeenomistajalle. Osakkeenomistaja vastaa myös edellä mainittujen muutosten yhtiölle aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Autotallit37
Autopaikan lisätiedotAutopaikat ka -tallit jaetaan jonotuslistan mukaisesti.
Kustannuksia aiheuttavat velvoitteetYhtiöjärjestyksen mukaan: 17 § Yhtiön perimät käyttökorvaukset, kuten autopaikka-, autotalli-, sauna- ja varastomaksut, jotka osakkeenomistaja on sitoutunut yhtiölle maksamaan, rinnastetaan yhtiövastikkeeseen ja ne voivat olla perusteena huoneiston hallintaan ottamiselle asunto-osakeyhtiölain 8 luvussa tarkoitetulla tavalla. Uusi omistaja on vastuussa niiden laiminlyönnistä asunto-osakeyhtiölain 3 luvun 7§:n mukaisesti. 18 § Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakennuttamien huoneistokohtaisten parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, näistä yhtiölle aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajille. Osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien LVIAS-laitteiden, huoneistokohtaisten saunojen ja jälkikäteen laajennettujen pesuhuoneiden rakenteiden sekä tilojen käyttötarkoituksiin tekemien muutosten korjaus- ja kunnossapitovastuu kuuluu kyseisen huoneiston osakkeenomistajalle. Osakkeenomistaja vastaa myös edellä mainittujen muutosten yhtiölle aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista.
Ladataan kohteita...