20738609

20738609

Porin seudun varmasti yksi suloisimmista ja ihastuttavimmista vapaa-ajan asunnoista vapautumassa. Täällä viihtyisi myös nuoriso, sillä kaikki mukavuudet löytyvät. Voisi täällä järjestää myös pienimuotoisia juhlia ja tapahtumia. Tai ihan vaan ottaa omaksi lepo- ja vapaa-ajan paikaksi.
Tämä hirsirunkoinen, ihana ja hyväkuntoinen päärakennus on rinteen yläpäässä ja katselee aurinkoisia tiluksiaan ja ihastuttavaa pihapiiriään ylhäältä ylväänä.
Mitä todennäköisimmin 1920-luvun päärakennuksessa aivan ihastuttava lasikuisti, josta eteisen kautta oikealle käynti suureen tupaan tai vasemmalle suureen huoneeseen. Tila kuuluu lainmukaiseen vesi- ja viemärijärjestelmään, joten talosta löytyy myös nykyaikaiset pesutilat. Umpisäilö on talon vierustalla ja aktiivisessa käytössä tyhjennetty muutaman kerran vuodessa.

Kaunis ja turvallinen pihapiiri aukeaa nautittavaksi ja jos ja kun on halua seikkailuille, on tilalla maapohjaa reilun 60 aarin verran.
Aikoinaan meri ulottui tämän kiinteistön rantaan, mutta nyt pieni uoma, josta ajoittainen yhteys merelle. Meren voi kyllä nähdä, tuoksutella ja tuntea ja voisikohan ruoppaamalla saada uutta puhtia meren saamiseen takaisin, sillä ihan lähellähän se on. Venepaikkoja mahdollista kysellä Kappelin tai Reposaaren venelaiturista.
Mutta onhan tässä ominaisuuksia ja houkuttelevuutta monen oloisen perheen käyttöön, sillä on myös hirsirunkoinen navetta, jossa hyviä tiloja moneen tekemiseen.
Ihana vihreä piha- ja samalla saunarakennus on otettavissa käyttöön kun kurkistaa joskus sisälle valuneen veden aiheuttaman ikävän hajun aiheuttajan ja korjaa sen. Tästä saa upean toisen rakennuksen, keskellä on sauna ja päissä hyvänkokoiset huoneet.
Lisäksi ihastuttava grillikato alarannalla, missä meri kimmeltää.
Kiinteistöllä myös maakellari sekä vaja.
Autotie on perille asti ja Reposaaren idylli palveluineen pienen automatkan päässä eikä suurenkaan keskustan palveluihin aja kuin alle 30 minuuttia.
Tervetuloa kanssani yksityisnäytöin tutustumaan ja ihastumaan!
Minna Kalliomäki
p. 044 906 8361

Ladataan kohteita...