Kohde 21137517

poista suosikeista lisää suosikiksi
OsoiteMikolanmäentie 4, 27500 Eura
KaupunginosaKauttua
Asuinpinta-ala74,00 m2
TyyppiParitalo
Huoneistoselitelmä3h, k, kph
Hinta86 000,00 €
1 162,16 €/m2
Vuokra600,00 €/kk
VapautuuMuu ehto
Jaa linkki

Kirsi Vepsä

Asuntomyyjä, KiaT

Nämä kauniit punaiset talot kätkevät seiniensä sisään monet tarinat ja pihapiireihinsä iloisena raikuvat naurut. Tämä ihana koti sijaitsee Kauttuan ruukinpuiston välittömässä läheisyydessä ja sen historiaan onkin ilo tutustua ja kujilla kiva kuljeskella. Alue on kulttuurihistoriallinen ja talot onkin suojeltu ulkoasultaan.

Tämä kauniin punainen talo sisältää kaksi 74m2 asuntoa, joista myydään huoneisto no 1.

Tässä kauniissa huoneistossa on kaksi hyvin tilavaa makuuhuonetta, joissa molemmissa on vaatekaapit. Viihtyisä olohuone tunnelmallisine takkoineen sekä kiva keittiö, johon mahtuu mukavasti ruokapöytä. Pesuhuoneeseen on tehty laajennus, minne on saatu suihkunurkka ja näin myös pesukoneelle on hyvin tilaa. Kotia on remontoitu runsaasti vuosina 2018-2019 ja silloin uusittu myös käyttövesiputket ja viemäröinti alapohjaan asti.
Yläkerrassa on rakentamatonta vintti tilaa, säilytykseen tai mahdollisesti haluat rakentaa sinne huoneen?

Kellari on talon päädyssä, siellä on huoneistolle kellarikomero ja piharakennuksessa varastotilaa.
Tontti rajoittuu kunnan metsään ja pihapiiri onkin hyvin luonnonvarainen.
Taloyhtiöllä on myös oma leikkikenttä tien toisella puolella.

Kauttuan keskustasta löytyy päivittäistavarakauppa sekä muutama erikoisliike, päiväkoti ja koulu sekä elokuvateatteri. Läheiseltä Pyhäjärveltä mahdollisuus vuokrata venepaikka ja sieltä löytyy myös uimaranta ja leikkikenttä.

Huoneisto on nyt vuokrattuna.

Sovi tänne oma esittely!
Kirsi Vepsä
050 522 5585
kirsi.vepsa@otsolkv.fi

Rakennus
Huoneistoselitelmä3h, k, kph
Rakennus- ja pintamateriaalitPääasiallinen materiaali: puu.
Lämmitysjärjestelmäöljy, Ilmalämpöpumppu.
KattoTyyppi: Harjakatto
Kate: Tiili
Rakennusvuosi1921
Käyttöönottovuosi1921
Huoneiston yleiskuntoHyvä.
EnergiatodistusEi
Korjaukset
Huoneisto remontoitu kokonaisuudessaan 2018-2019. sis. sähköt, käyttövesiputket, viemäröinnin alapohjaan. Pois lukien keittiö.
Tilat ja materiaalit
Makuuhuone
OlohuoneSeinä: maalattu, tapetti.
Lattia: lauta.
KeittiöHella: sähköliesi.
Tasot: laminaatti.
Muut varusteet: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi.
Seinä: tapetti.
Lattia: muovi.
KylpyhuoneKuvaus: Remontoitu 2019
Kalusteet: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet.
Seinä: kaakeli.
Lattia: laatta.
SaunaTyyppi: Ei saunaa
Muut tilat
Muut tilat
Kylmää ullakkotilaa asunnon pituudelta.
TakkaTyyppi: takka, muu.
Lisätiedot: nuohottu 10/2022.
Kiinteistö
Tontin omistusOma
Asuinpinta-ala74,00 m2
Kokonaispinta-ala74,00 m2
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen.
TaloyhtiöAsunto Oy Kauttuan Vanha Kartano
Y-tunnus: Asunto Oy Kauttuan Vanha Kartano
IsännöitsijäKetolan tili ja isännöinti , Jaana Ketola p. 0447404771
OmistusmuotoOma
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
Kustannukset
YhtiövastikeHuoneiston yhtiövastike: 81,40 €/kk
Hoitovastike: 81,40 €/kk
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Öljy on maksettu naapurin kanssa 50/50. Oma sähkösopimus. Varainsiirtovero 2%, ostaja maksaa kaupantekotilaisuudessa. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Kustannuksia aiheuttavat velvoitteet15 § Asunto-osakeyhtiölain 78 §:n 1 momentin nojalla määrätään korjaus- ja kunnossapitovastuun jakaantumisesta yhtiössä seuraavasti: Kukin taloyhtiön asuinrakennus ("talo") ja siinä sijaitsevin huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajat vastaavat yhdessä kyseisen rakennuksen ja sen talousrakennuksen kaikkien rakenteiden korjaamisesta ja kunnossapidosta ottaen lisäksi huomioon, mitä jäljempänä tämän pykälän 5 momentissa määrätään. Rakenteelliseen korjaamiseen ja kunnossapitoon luetaan muun muassa kaikki tarpeelliset toimet, kuten vuosikorjaukset ja peruskorjaukset, joilla rakenuksen kunto säilyy kunkin ajankohdan tavanmukaisia asumisvaatimuksia vastaavana. Samalla tavoin osakkeenomistajat vastaavat myös rakennuksensa ("talo") vesi-, viemäri-, sähkö-, tiedonsiirto- ym. sellaisten johtojen ja niihin liitettyjen laitteiden sekä ilmanvaihtokanavien ja niihin liitettyjen laitteiden korjaamisesta ja kunnossapidosta. Kussakin rakenuksessa sijaitsevien huoneistojen osakeryhmien omistajien kesken yllä mainittu korjaus- ja kunnossapitovastuu ja siihen liittyvä kustannusvastuu jakautuu huoneistojen huoneistoalojen mukaisessa suhteessa. Talon 303 ja sen talousrakennuksen osalta yllä sanottu vastuu on osakkeilla 388-534, vastaavasti talon 304 ja sen talousrakennuksen osalta vastuu on osakkeilla 535-724, talon 305 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 725-874, talon 306 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 875-1174, talon 307 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 1175-1466, talon 308 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 1467-1758, talon 309 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 1759-1906, talon 310 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 1907-2054, talon 311 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 2055-2202 sekä talon 312 ja sen talousrakennuksen osalta osakkeilla 2203-2494. Jatkuu kohdassa Osakkaiden keskinäiset sopimukset...
Ladataan kohteita...