fbpx

Kohde 21233897

poista suosikeista lisää suosikiksi
OsoiteKoivisto-Takaharjuntie 31, 28580 Pori
KaupunginosaNiittymaa
Asuinpinta-ala100,00 m2
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4h,k,s,wc,at,
Hinta45 000,00 €
450,00 €/m2
VapautuuHeti
Jaa linkki

Minna Kalliomäki

Asuntomyyjä
Omakotitalo ja laajakäyttöinen piharakennus Niittymaalla suurella, omalla tontilla. Aurinkoinen tontti ja mieluisa paikka asua ja tehdä myös töitä lähellä kaupunkia. Talossa kivat, kompaktit neliöt myös nykypäivän toiveisiin. Talo pyytää uudistuksia ja raportti on jo valmiina, jotta voi alkaa suunnittelemaan ja toteuttamaan. Tästä saa erinomaisen kodin ja erinomaisen työ-/harrastetilan vain pienen ajomatkan päästä Porin keskustasta. Yhteydet valtatie 8 erinomaiset, ja silti paikka on aivan omassa rauhassaan kuin maalla. Asuinrakennuksessa on valoisa olohuone, kolmen makuuhuoneen mahdollisuus (tai ruokailuhuone ja kaksi makkaria), keittiö, sauna, pesutilat ja autotalli + varasto. Piharakennuksessa yrittäjälle tai harrastajalle toimitilaa sekä 2. autotalli / varastotila. Sähkö ja vesi myös piharakennuksessa. Kohteessa kaupungin viemärijärjestelmä, mutta ekstrana porakaivo pihassa, josta kastelu - ja pesuvedet. Lähde katsomaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan! Tervetuloa! Minna Kalliomäki p. 044 906 8361 ESITTELY 13.7.2022 klo 18-18.30 Myös yksityisesittelyyn sujuva mahdollisuus!
Rakennus
Huoneistoselitelmä4h,k,s,wc,at,
Rakennus- ja pintamateriaalitPääasiallinen materiaali: puu.
Lämmitysjärjestelmäöljy.
KattoTyyppi: Harja
Kate: Pelti
PerustusPerusmuuri
Rakennusvuosi1963
Käyttöönottovuosi1963
Huoneiston yleiskuntoEi luokiteltu.
Lisätiedot: Kartoituksen jälkeiset toimnepide-ehdotukset - Pesutilat on remontoitava kokonaisuudessaan, jossa yhteydessä on tarkastettava puurakenteisten seinien alajuoksujen kunto ja tarvittaessa uusittava rakenteita - Pannuhuoneessa oleva venttiili korjattava tai uusittava - Savupiipun päällä oleva peltikaulus tiivistettävä piipun lakivaluun vesitiiviiksi - Suositellaan viemärin kuvausta, jolla selvitetään viemäriputkiston kunto, valmistusmateriaali ja mahdollinen liitoskohta muoviviemärin ja valurautaviemärin kohdalta. - Lämmitysjärjestelmä on huollettava (järjestelmä lorisee ja poltin käy pätkimällä) - Tilojen mahdollisen remontoinnin yhteydessä suositellaan, että ummehtuneen hajuiset alajuoksut uusitaan k.o. kohdista Huom! Poraukset näissä kuitenkin kuivat
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 2022.
Muut rakennuksetAutotalli, talousrakennus.
Lisätietoja muista rakennuksistaAutotalli talon yhteydessä. Piharakennuksessa hyvää verstas- ja säilytystilaa.
EnergiatodistusEi
Korjaukset
Muutama vuosikymmen aiemmin mahdollisesti ollut vesivahinko, jolloin lattioita piikattu auki ja korjattu
Tilat ja materiaalit
Makuuhuone
SaunaTyyppi: Oma sauna
Kiinteistö
TonttiPinta-ala: 0,26 ha
Tyyppi: Rinnetontti
Tontin omistusOma
Asuinpinta-ala100,00 m2
Muu pinta-ala60,00 m2
Kokonaispinta-ala160,00 m2
VesijohtoKunnan.
Kustannukset
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Talo ollut asumattomana, ei tietoa asuinkuluista. VS-vero 4 %. Kaupanvahvistusmaksu. Yksityistiemaksu noin 150 € / vuosi.
Ladataan kohteita...