fbpx

Kohde 21318098

poista suosikeista lisää suosikiksi
OsoiteKöylypolventie 114, 27400 Eura
KaupunginosaKiukainen
Asuinpinta-ala220,00 m2
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä7h,k,
Hinta218 000,00 €
990,91 €/m2
VapautuuSopimuksen mukaan
Jaa linkki

Minna Kalliomäki

Asuntomyyjä
Ainutlaatuinen ja upea arvorakennuskokonaisuus noin 1.4 ha.n maa-alalla vain 30 min ajomatkan päässä Porista tai Raumalta. Tyylikkyyden ja loiston paikka, jossa kaikki on aikoinaan tehty pieteetillä ja pidetty aikoinaan rakennukset ja pihapiirit kunnossa. Nyt paikka odottaa uutta elämää. Päärakennus: 1800-luvun lopun jykevän luonnonkiviperustuksen päällä , tuulettuvalla alapohjalla oleva hirsirunkoinen kartanorakennus. Aidot, vanhat tulisijat , joista 4 upeita kakluuneja ja yhtenä keittiön puuliesi, vanhat ovet, aito vanha henki! Pohjan pinta-ala noin 220 m2, myös yläkerta mahdollista rakentaa. Paljon aitoa ja upeaa! Pihapiiriin sulavasti rakennettu täystiilirungolla ja -pinnalla oma uima-allastalo, jossa oleskelutilaa, syvä uima-allas, sauna ja pesutilat, keittiö, wc. Aikansa mukainen avotakka. Yläkertaan mahdollista rakentaa asuttavaa tilaa. Kivinavetta, jykevällä luonnonkiviperustuksella. Valmiudessa mihin vaan, korkeutta ja vahvuutta riittää niin talli/navetta-tiloissa kuin tallinylisillä. Konesuojahalli, jossa kahden auton suuri talli sekä suuri traktorisuoja/verstastila. Suuret ovet molempiin tiloihin. Öljylämmitys, kaikkineen tilaa asuttaessa mennyt öljyä 10 000 litraa eli hyvin kohtuullinen näihin kuutioihin. Toimiva ja hyväkuntoinen. Upea, vanhanaikainen ja suojaisa pihapiiri, suojassa pohjoisen tuulilta ja kylpee etelän auringossa. Lisänä puutarhapuoli päärakennuksen takana. Tämä kokonaisuus on kertakaikkisen upea, joten kutsun tutustumaan paikan päälle, kirjainjärjestelyillä tämä paikka ei pääse oikeuksiinsa. Tervetuloa yksityisnäytölle! Minna Kalliomäki minna.kalliomaki@otsolkv.fi puh. 044 906 8361

Lämmitysjärjestelmä: öljy, puu.
Rakennus
Huoneistoselitelmä7h,k,
Rakennus- ja pintamateriaalitPääasiallinen materiaali: kivi, hirsi.
Lämmitys
LämmitysTäysin toimiva
KattoTyyppi: Harja
Kate: Pelti
Kunto: Hyvä
PerustusLuonnonkiviperustus, tuulettuva alapohja. Pientä elävyyttä kivijalassa.
Lisätietoja rakennusvuodesta
Päärakennus todennäköisesti 1890-luvun rakennus. Kivinavetta vuodelta 1901. Uima-allastalo 1970-luvulta.
Huoneiston yleiskuntoHyvä.
Lisätiedot: Ikäisekseen hyvä.
Muut rakennuksetAsuinrakennus, navetta.
Lisätietoja muista rakennuksistaPäärakennus luonnonkiviperustus tuulettuvalla alapohjalla, hirsi. Kivinavetta, upeaa suurta kivipalkkia. Uima-allastalo, täystiilitalo. Konehalli ja kahden auton talli/verstas. Autotalli eristetty.
EnergiatodistusEi
Tilat ja materiaalit
Makuuhuone
OlohuoneKuvaus: Kaikissa huoneissa: Vahvan otaksumaan mukaan joka huoneessa lautalattia, päällä joissakin huoneissa muovimattoa ja ehkä vielä sen päällä kokolattiamatto. Osassa huoneista katossa levyä, pinkopahvia. Seinissä tapettia, pinkopahvia, maalattua. Neljä upeaa kaakeliuunia, keittiössä puuliesi, jonka takana oleva makuuhuone lämpenee samalla lämmöllä.
Lattia: lauta.
KeittiöKuvaus: Puulattia alla, päällä muovimatto. Ajan saatossa eri kerrostumia remontin suhteen. Seinissä tapettia, kaakelia, maalattua.
Hella: sähköliesi, puuliesi.
Muut varusteet: liesituuletin / hormi.
WCLukumäärä: 1
Kuvaus: Iäkäs, odottaa päivitystä.
Seinä: kaakeli, puu.
Lattia: muovi.
SaunaKuvaus: Sauna vanha ja perinteinen ollut käyttämättömänä useamman vuosikymmenen. Lattia betoni, päällä ritilät. Ei juoksevaa vettä. Viemäröinti luultavasti vanhanaikainen. Puilla lämmitettävä kiuas. Katto ja osa seinistä paneelia. Osa kiveä. Ikkuna ulos. Sauna ja pesutila samassa.
Tyyppi: Oma sauna
Seinä: kivi, puu.
Lattia: kivi.
TakkaTyyppi: takka.
Kiinteistö
TonttiPinta-ala: 1,40 ha
Tyyppi: Rinnetontti
Lisätiedot: Myydään selkeä, noin 1,4 ha määräala, jossa 4 rakennusta. Pellot ympärillä mahdollista ostaa erikseen. Myyjä maksaa lohkomiskulut. Alue ei ole pohjavesialuetta. Kaivon vesivarannot ovat olleet riittävät, nyt käyttämättömänä noin vuoden verran.
Tontin omistusOma
Asuinpinta-ala220,00 m2
Muu pinta-ala120,00 m2
Kokonaispinta-ala340,00 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennuksen pohjapinta-ala arviolta 220 m2. Uima-allasrakennuksen pinta-ala arviolta 120 m2. Lisäksi kivinavetta, konehalli.
VesijohtoKaivo.
Kustannukset
Kiinteistövero267,72
Muita tietoja
Veden laatuOllut riittävä ja hyvä. Nyt hetken käyttämättömänä, joten ehkä veden laadun voisi tarkastaa.
Ladataan kohteita...