Etsimässä kotia?
Kerro millaista kotia etsit ja me löydämme sen sinulle.

Palvelumme asunnon ostajalle

Oman asunnon ostaminen on yksi elämämme suurimmista taloudellisista päätöksistä, johon liittyy monia kysymyksiä ja huomioitavia asioita. Olit sitten etsimässä ensiasuntoa, vaihtamassa suurempaan tai pienempään asuntoon tai kartoittamassa hyviä sijoituskohteita, Otson paikalliset ja asiantuntevat välittäjät osaavat löytää oikean kodin juuri Sinulle.

Myynnissä olevat asunnot Satakunnassa

Oman asunnon etsiminen alkaa tutustumalla myynnissä oleviin kohteisiin netissä. Kohteita aktiivisesti selaamalla saat hyvän kokonaiskuvan sen hetkisestä markkinatilanteesta ja auntotarjonnasta.

Otsolla on tälläkin hetkellä erilaisia koteja ympäri Satakuntaa.

Tutustu kohteisiimme

Etkö löydä etsimääsi etsinnöistä huolimatta?
OTSO ETSII -ostotoimeksianto on sinulle.

Jos et ole löytänyt juuri sinulle sopivaa kotia julkisesti myynnissä olevien asuntojen joukosta, on Otso etsii -ostotoimeksianto sinua varten. Tekemällä ostotoimeksiantosopimuksen kanssamme, etsimme sinun kriteereihisi sopivaa kotia myös julkisten kanavien ulkopuolelta. Kerro meile milainen on unelmiesi koti ja me teemme kaikkemme löytääksemme sen sinulle

Täytä ostotoimeksiantolomake

Vai onko oma kotisi vasta valmistumassa? Tutustu ennakkomarkkinoinnimarkkinoinnissa
ja rakenteilla oleviin uudiskohteisiin.

Joskus uusi koti voi löytyä vielä rakenteilla olevien kohteiden joukosta. Ostamalla kotisi uudiskohteiden joukosta pääset heti rakentamisen alusta saakka vaikuttamaan mm. asuntosi pintamateriaaleihin ja ratkaisuihin. Uudiskohteet ovat myös sopiva vaihtoehto asuntosijoittajalle. Kysy lisää välittäjiltämme!

Tutustu kohteisiimme

Ladataan kohteita...