Myymässä asuntoa?
Ota ensimmäinen askel kohti uutta kotia.

Aidosti välittävä kiinteistövälittäjä

Laadukas asiakaspalvelu on Otsolaisille sydämen asia. Asiakkaan luottamus sekä aito ja ihmisläheinen vuorovaikutus on kaiken A ja O. Palvelukokonaisuutemme sisältää laajan ja laadukkaan kokonaisuuden, joiden avulla asuntosi arvo sekä toteutunut myyntihinta nousee ja myyntiaika lyhenee.

Palkkiomme sisältää aina ammattivalokuvaajien ottamat laadukkaat valokuvat asunnostasi

Laadukkaiden valokuvien merkitystä asunnon myynnissä ei voi aliarvioida. Asuntovalokuvaukseen erikoistuneet yhteistyökumppanimme ottavat kodistasi kuvat, jotka tuovat esille asunnon parhaat puolet ja herättävät tunnelman eloon myös kuvien välityksellä.

 

Takaamme kohteellesi aina monipuoliset ja tehokkaiksi havaitut markkinointikanavat.

Näkyvä ja ketterä markkinointi on ehdoton vahvuutemme – tästä todisteena kannamme vuoden 2021 Suomen parhaan markkinoijan titteliä.
Yhdistelemme mainonnassa luovasti tehokkaimpia digitaalisen sekä perinteisen mainonnan muotoja, jonka lisäksi mittaamme jatkuvasti markkinoinnin toimivuutta.
Näin meillä on vahva näkymys siitä mikä toimii ja millaisen markkinoinnin juuri sinun kohteesi vaatii.

Paikalliset huippuvälittäjät ja heidän verkostonsa käytössäsi.

Otson välittäjät jakavat kaikki samanlaisen yrittäjähenkisen asenteen, jota kiinteistönvälitys vaatii. Aito, kuunteleva ja asiakasta kunnioittava palvelu ovat työmme perusta.Paikalliset ja kokeneet välittäjämme omaavat kokemuksen, verkoston ja tietotaidon, joka on tärkeä pala tehokasta myyntiä.

Jätä asiakirjojen laadinta meidän huoleksemme.

Asuntokauppaan liittyy monta asiaa ja pykälää, joiden noudattamisesta huolehdimme hyvän välitystavan mukaisesti. Välityspalkkiomme sisältää aina tarvittavien virallisten asiakirjojen sekä ilmoitusten tekemisen.

Lisätehoa myyntiin?
Lisäpalvelumme asunnon myyjälle

Mikä on asuntosi todellinen hinta?

 

Oikein asetettu hinta on tärkeimpiä ellei tärkein tekijä onnistuneen myynnin toteutumiseksi. Heti myynnin alkuvaiheessa asetetun oikean hinnan avulla asunnon todellinen myyntihinta on korkeampi, koska tarjouksia saadaan useampia muutaman alakanttiin tingatun tarjouksen sijaan. Myös myyntiaika on moninkerroin nopeampi. Varaa maksuton arviokäynti Otson paikallisilta välittäjiltä, jotka tuntevat oman kotikontunsa hintatason ja markkinatilanteen kuin omat taskunsa.

 

Varaa maksuton arviokäynti

Maksuton arviokäynti ei sido sinua toimeksiantoon, mutta saat arvokasta tietoa harkintasi tueksi.

 

 

    Ladataan kohteita...