Aidosti välittävä palvelukokonaisuus

Laadukas asiakaspalvelu on Otsolaisille sydämen asia. Asiakkaan luottamus sekä aito ja ihmisläheinen vuorovaikutus on kaiken A ja O. Palvelukokonaisuutemme sisältää laajan ja laadukkaan kokonaisuuden, joiden avulla asuntosi arvo sekä toteutunut myyntihinta nousee ja myyntiaika lyhenee.

Palvelukokonaisuutemme sisältää

 • 1. Ammattivalokuvaajien ottamat laadukkaat valokuvat asunnostasi. Laadukkaiden valokuvien merkitystä asunnon myynnissä ei voi aliarvioida. Asuntovalokuvaukseen erikoistuneet yhteistyökumppanimme ottavat kodistasi kuvat, jotka tuovat esille asunnon parhaat puolet ja herättävät tunnelman eloon myös kuvien välityksellä.
 • 2. Monipuoliset markkinointikanavat. Takaamme kohteellesi laajan näkyvyyden hyödyntämällä sekä perinteisiä markkinoinnin keinoja, että nykyaikaisia digi- ja somemarkkinoinnin kanavia.
 • 3. Paikalliset huippuvälittäjät. Otson välittäjät jakavat kaikki samanlaisen yrittäjähenkisen asenteen, jota kiinteistönvälitys vaatii. Aito, kuunteleva ja asiakasta kunnioittava palvelu ovat työmme perusta. Paikalliset ja kokeneet välittäjämme omaavat kokemuksen, verkoston ja tietotaidon, joka on tärkeä pala tehokasta myyntiä.
 • 4. Asiakirjojen laadinta. Asuntokauppaan liittyy monta asiaa ja pykälää, joiden noudattamisesta huolehdimme hyvän välitystavan mukaisesti. Välityspalkkiomme sisältää aina tarvittavien virallisten asiakirjojen sekä ilmoitusten tekemisen.
 • + Haluatko vielä lisää vauhtia myyntiin? Tarjoamme lisäksi alan modernimmat

Lisäpalvelut asunnon myyjälle

3D-virtuaaliesittely – uusin palvelumme mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattomat asuntoesittelyt

Virtuaalisten 3D-asuntoesittelyjen avulla asunnosta oikeasti kiinnostuneet, potentiaalisimmat ostajat pääsevät tutustumaan asuntoosi missä tahansa. 3D-asuntoesittelyt paitsi tehostavat tutkitusti myyntiä, säästävät sekä ostajan että myyjän aikaa. Lue lisää 3D-virtuaaliesittelyistä blogissa »

Asuntojen videokuvaus. Videon avulla nostat asuntosi huomioarvoa somessa ja digitaalisissa myyntikanavissa. Ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme tekevät kodistasi valittuun markkinointikanavaan sopivat videot, jotka tuovat asuntosi tunnelman kokonaisuudessaan oikean
kohderyhmän nähtäville.

Välityspalkkiomme

Välityspalkkio 4,59 % (sis. alv 24 %) velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan.

Välityspalkkiomme sisältää:

 • ammattilaisen ottamat valokuvat
 • markkinointi: kotisivut, etuovi, oikotie, some-kanavat sekä sopimuksen mukaisesti lehti-ilmoittelu
 • asiakirjakulut
 • laadukas monisivuinen esite

Minimipalkkiot 2480–3900 euroa kohteen tyypistä riippuen.

Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa tai ositusta ym. varten 300 euroa (sis. alv 24%) tai sopimuksen mukaan.

Kirjallinen arviolausunto tai kauppakirjan laadinta:
 • alk. 500 euroa (sis. alv 24 %). Lisäksi laskutetaan asiakirjakulut.
Hallinnanjakosopimus
 • alk. 500 euroa (sis. alv 24 %). Lisäksi laskutetaan asiakirjakulut.