21104830

21104830

Harjunpään sydämessä monien mahdollisuuksien paikka!

Koti:
Kodikas ja hyväkuntoinen päärakennus, jossa käytännölliset tilat isommallekin perheelle. Koko koti saanut uuden ilmeen aina eristeitä myöden 2000-luvun aikana, viimeisimpänä remontoitu upeat pesuhuone- sekä saunatilat.
Tällä hetkellä on 4 makuuhuonetta, kun alakerran isosta olohuoneesta on otettu tilaa yhdelle makuuhuoneelle. Kaikki sointuu kauniisti yhteen ja muuttaa voitkin ilman remonttihuolia.

Talousrakennus:
Vuonna 2008 valmistunut lämmin autotalli sekä kaksi lämmintä varastoa ja edustalla vielä kahdelle autollekin autokatospaikat. Ja mahtuu muuten korkeampikin pakettiauto sateelta suojaan. Bonuksena käyttöullakkotila, säilytystilaa siis on runsaasti.

Pihapiiri:
Viimeistelty pihapiiri on rajattu upealla aidalla ja valurautainen porttikin on tyylikäs yksityiskohta. Terassitilaa riittää ja mahtuu niin pihapelit kuin kukkaistutuksetkin. Lisäksi vanha suulirakennus.

Tämän lisäksi samassa yhteydessä myydään myös viereinen kiinteistö, jossa on nyt pressujen peitossa keskeneräinen, hirsirunkoinen omakotitalo, josta seuraava saa jatkaa remonttia. Talosta purettu sisäseinät ja asennettu uutena vesikiertoinen lattialämmitys. Talossa pidetty lämmöt päällä koko ajan. Tässä pihapiirissä myös puuvaja ja autoillekin oma parkkialue valmiina. Monta mahdollisuutta tarjoaa tämä, vaikka yritystoiminnallekin tilaa!

Tervetuloa tutustumaan, tämä kannattaa nähdä paikanpäällä!

Vain yksityisesittelyt.

Riina Välimaa
040 7380952
riina.valimaa@otsolkv.fi

Ladataan kohteita...